Öğretmenlik Uygulaması Grupları ve Uygulama Okulları

Önemli Duyuru

1.  Öğretmenlik Uygulaması  dersini alan  öğrencilerimizin aşağıdaki ekli listede gidecekleri Uygulama Okul Müdürleri ve Öğretmenleri ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
  2.  Öğretmenlik Uygulaması dersini alıp aşağıdaki listede ismi olmayan öğrencilerimizin Fakültemiz Öğrenci İşleri ile en kısa sürede iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretmenlik Uygulaması  Grupları ve Uygulama Okulları listesi için tıklayınız.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Formasyon Grubu Öğretmenlik Uygulaması Grupları ve Uygulama Okulları listesi için tıklayınız.